Alternative

Andante Grave - Shostakovich* / Prokofiev* - Suren Bagratuni, Adrian Oetiker - Great Russian Cello Sonatas (CD)

9 thoughts on “ Andante Grave - Shostakovich* / Prokofiev* - Suren Bagratuni, Adrian Oetiker - Great Russian Cello Sonatas (CD)

  1. Është përkujtuar sot në 20 vjetorin e ndarjes nga jeta, profesori dhe rektori i Universitetit të Prishtinës Ejup Statovci. Parlamenti i Studentëve të Universitetit të Prishtinës ka mbajtur orë përkujtimore kushtuar jetës dhe veprave të rektorit Statovci, ku është përmendur angazhimi i tij i vazhdueshëm për universitetin, lirinë dhe pavarësinë e Kosovës.
  2. Great Russian Cello Sonatas. Adrian Oetiker, Sergei Prokofiev Sonata in C Major for Cello and Piano, Op. Dmitri Shostakovich Sonata in D Minor for Cello and Piano, Op. Suren Bagratuni, cello. Natalia Khoma, cello. Adam Khudoyan Sonatas Nos. for Cello .
  3. Zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić sudjelovao je na središnjoj proslavi obljetnice Sveučilišta u Zagrebu koja je u nedjelju 3. studenoga održana u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Kolinde Grabar-Kitarović te Vlade RH i Grada Zagreba.
  4. četvrtak, 14 mart Objavljeno je delegiranje službenih lica za utakmice Lige mlađih katrgorija RSB. LMK DČ. LMK DV. NAPOMENA: Obratiti pažnju u vezi delegiranja Dečije lige i Lige mlađih kategorija, pošto pojedine sudije su istog dana delegirane na .
  5. Menu: Kreu · Analiza · Aktualitet · Politika · Sociale · Kronika · Më datë u nda nga jeta një nga figurat e shquara të sportit, Albert Koja, ikonë e atletikës shqiptare, kampion dhe rekordmen kombëtar për një periudhë të gjatë kohe, në .
  6. Të dhënat statistikore që janë paraqitur në publikimin “Gratë dhe Burrat në Kosovë, “ janë afatgjate dhe me analiza të shkurtra, të cilat pasqyrojnë situatën gjinore në Kosovë, sipas sektorëve të jetës ekonomike dhe sociale.
  7. Menu: Kreu · Analiza · Aktualitet · Politika · Sociale · Kronika · Nga Shaban Murati Problemet e pazgjidhura me origjinë historike në Ballkan janë kaq të shumta dhe tëmprehta, saqë ato herë pas here, kur gjejnë edhe klimëne përshtatëshme kombëtare dhe rajonale, shpërthejnë në sipërfaqet e marrëdhënieve si sherre diplomatiko-historike.
  8. Prishtinë, 19 qershor – Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, cativasriverdithinstanturotesag.coinfo Haradinaj – Stublla, të premten zhvilloi një bisedë telefonike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by WordPress | Lifestyle Magazine by TheBootstrapThemes